-->
U3F1ZWV6ZTM3OTAyNjQ4Nzk2X0FjdGl2YXRpb240MjkzODQ3MTY0NTM=
recent
أخبار ساخنة

AdSense - och nackdelar 2013


AdSense - och nackdelar 2013

AdSense - och nackdelar
Du har den platsen på nätet för ett tag, det genererar ett stort antal träffar varje dag och du funderar om du vill använda AdSense reklam på den för att göra det generera någon form av inkomst.
Ja detta är en beskrivning av för-och nackdelar med detta angreppssätt på annonsering på Internet. AdSense har definitivt drabbats Internet som något från en annan planet och människor är mycket glada över det överallt. Det finns negativa aspekter på AdSense och alternativ att överväga.
AdSense är i allmänhet ett bra verktyg för webbansvariga. För skulle de använda för att oroa sig för hur man skall höja tillräckligt med pengar för att hålla sina webbplatser lönsam, eller åtminstone hålla dem på nätet denna oro är borta.
AdSense kan webmasters att glömma dessa bekymmer och koncentrera sig på att skapa bra innehåll för sina webbplatser. I själva verket är betoningen nu på att skapa kvalitativt innehåll (ofta förknippas med top-betalande ord) som kommer att ge dig många besökare.
AdSense kan också mycket väl integrerad med din webbplats, är det lätt anpassningsbar när det gäller färger, storlek och position vilket innebär att du kan experimentera med det på något sätt du vill maximera din inkomst.
AdSense är ett mycket bra sätt att generera en konstant intäkter på din webbplats. Allt du behöver göra är att skapa en viss kvalitet innehåll och hålla den uppdaterad hela tiden och du kan bokstavligen leva på din webbplats. Många människor gör just detta numera med AdSense, så det har blivit en slags verksamhet i sig.
Det är också ett bra program eftersom du kan ha samma konto reklam på alla dina sidor. Detta är bra för webbansvariga wit mycket innehåll eftersom det innebär att de inte behöver skapa många konton i onödan.
Men som angivits ovan, finns det några negativa aspekter på reklam med AdSense och här är en liten lista på sådana nackdelar.
Klart största negativa inverkan AdSense-programmet kan ha på dig är via Google stänga dina konton. Merparten av tiden detta sker på grund av så kallade "falska klick", vilket innebär att någon skulle producera konstgjorda klick på din sida.
Det finns en riktigt otäck sida till det. Det behöver inte vara du göra dessa konstgjorda klick. Det kan mycket väl vara dina konkurrenter gör detta för att stänga ner dig, eller konkurrent den som är reklam på din sida, vill driva sina marknadsföringskostnader upp.
Den tjänar AdSense ger dig är inte alls konstant. Faktum är att de inte ens nära. Allt du gör på din webbplats kan hamna ett stort misstag kostar dig en hel del pengar. Det är den typen av påtryckningar som har en negativ inverkan på dig.
Först av allt måste du ständigt se till att din webbplats är i rampljuset av sökmotorer när människor söker efter vad det är din webbplats handlar om.
Om du inte gör det kommer du inte att ha några besökare, och det innebär naturligtvis att du inte kommer att ha någon AdSense-intäkter. På ett sätt är detta inget nytt, eftersom någon form av generera intäkter på Internet med reklam har en sådan nackdel.
Och slutligen, är ett annat stort problem som du ständigt måste mata din webbplats med bättre och bättre innehåll. Nu, naturligtvis, är vissa ställen mycket väl inriktade göra detta men med vissa typer av innehåll är ganska svårt att uppnå. Detta är ofta varför anlita en copywriter används för att generera mer och mer innehåll.
När du skriver ursprungliga innehållet, är det bästa en webbplats ägare kan göra forskning ett ämne grundligt och sedan återvända till skriva med massor av information de kan i sina egna ord, och visa sin egen uppfattning om.
Så det finns för-och nackdelar med att använda AdSense-nätverket för att generera vinst genom reklam. Nu valet av huruvida dessa fungerar för dig är ditt.

AdSense - och nackdelar 2013
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة