-->
U3F1ZWV6ZTM3OTAyNjQ4Nzk2X0FjdGl2YXRpb240MjkzODQ3MTY0NTM=
recent
أخبار ساخنة

Komma igång med AdSense 2013

Komma igång med AdSense 2013

Komma igång med AdSense 2013 

 En mycket viktig del i ett snabbt antagande av AdSense är att det har varit mycket lätt för publicister att få annonser på sin webbplats så fort som möjligt.
Integrera AdSense på din webbplats tar bara några minuter, och du kan vara på väg med en eller flera fint integrerade AdSense-annonser.
Det första du behöver göra är att gå till http://www.google.com/adsense och antingen tillämpa eller logga in med ditt befintliga konto och lösenord. Vad som följer är en sida presenterar Google AdSense allmänna villkor som du måste godkänna för att fortsätta.
Du presenteras med en rapport sida som du kan använda för att få en detaljerad status på hur din AdSense-annonser gör. Detta gör att du kan förbättra din webbplats innehåll och layout för att maximera din AdSense-intäkter.
På toppen av din sida har du också länk till installationen där du kan generera kod som måste klistras på din webbplats för att få AdSense banners på din sida.
Du kan använda AdSense för text (de nämnda annonserna), med hjälp av en sökruta eller med hänvisningar. Ditt val bland dessa alternativ beror på hur användarna kommer att navigera på webbplatsen.
Slutligen finns det en "Mitt konto"-fliken som låter dig ställa in uppgifter om ditt konto, betalning och skatteinformation.
Om du vill lägga en textannons på din webbplats, gå tillbaka till "AdSense-inställningar"-fliken och klicka på "AdSense for content"-länken. Kontrollera att du har aktiverat cookies i din webbläsare.
Du kan göra ett val mellan annonsenheter och länkenheter. Den tidigare innehålla text och eller bilder som rör en viss webbplats för varje enhet, de flesta med en detaljerad beskrivning, den senare endast innehålla länkar till vissa typer.
Naturligtvis är det lite svårt att veta vilken typ du ska använda så du bör nog experimentera med både ett tag innan du bestämmer dig.
Du kan också se ett exempel på hur enheten ser till höger på sidan. Du kan dock endast använda tre annonsenheter och en länkenhet på en viss sida. Detta tros vara ett steg som Google tar för kvalitetskontroll.
Nästa steg är att välja ditt tillägg format och färger. Du kan i princip välja vilken färgpalett du väljer med Google erbjuder några av sina egna om du inte har tid eller kompetens för att skapa en. Du kan hela tiden se hur paletten ser genom hjälp av ett exempel. Den som fungerar bäst när det gäller utseende och intäkter kommer att variera med utseende, känsla och innehåll på en webbplats.
Men dina annonsformat begränsad till ett urval av elva format. Det finns en "Annonsformat" länken som tar dig till en sida där du kan se alla även av dessa i handling så att du kan bestämma bäst vilken som passar din webbplats. Ibland mest påträngande, fungerar inte bäst men igen, kan det variera från webbplats till webbplats.
När du är klar med anpassning, kan du klicka på "Fortsätt" längst ned på sidan.
Du är nu presenteras med ett avsnitt med rubriken "AdSense for Content". Du kan klicka var som helst i texten och som visar JavaScript krävs för att få AdSense igång. Detta kommer automatiskt att markera texten i rutan.
Du kan sedan kopiera den och klistra in den i sidorna direkt. Om du använder dynamiska sidor, bör du klistra in denna kod i din mall så att det blir som visas på varje sida på din webbplats. Vissa annonsörer väljer att inte visa Adsense på varje sida, och detta är förståeligt. Ett exempel på detta är ett företag som har adsense, kan också ha villkor och tillstånd som oundvikligen skulle ge juridiska resurser som förmodligen skulle anses olämpligt.
Vad är då kvar för dig att göra är att få innehållet på din sida (förutsatt att du inte har någon redan). Google AdSense sökrobotar kommer snart besöka din webbplats och se till att de visade annonserna är relevanta för innehållet på din webbplats.
Och du alla gjort. För en enkel sida bör detta verkligen vara en fråga om några minuter, vilket är just det som gör AdSense valet för så många. Även om det är snabbt, gör dess massa överklagande också det bästa. Genom att vara den mest populära, annonsörer och publicister ser likadana Adsense och Adwords som sin naturliga första valet.
Komma igång med AdSense 2013

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة