-->
U3F1ZWV6ZTM3OTAyNjQ4Nzk2X0FjdGl2YXRpb240MjkzODQ3MTY0NTM=
recent
أخبار ساخنة

Adsense är till för alla 2013


Adsense är till för alla 2013

Adsense är till för alla 2013


 .
Adsense är till för alla 2013

När Googles AdSense visades, fanns det många människor som tvivlade Googles idé skulle vara marknadsmässiga och faktiskt generera några vinster. Men när vi står här i dag är det förmodligen den mest kända betala per klick venture i världen.
Ja, slutade alla dessa nay Sayers upp äta sina egna ord i slutet. Och det beror på att folket på Google aldrig gå och göra något utan att bedöma huruvida det kommer att vara lönsamt, eller exakt hur lönsamt det är.
Men naturligtvis, som du kan mycket väl vet är AdSense inte bara lönsamma för Google. Det är också lönsamt för de människor som annonserar via AdWords och mycket lönsamt för publicister som använder den för att göra vinst som ibland bara enorm.
Så man måste fråga sig varför detta är en så bra affär för alla. Och frågan i sig är mycket motiverad eftersom du nästan aldrig stött på något som är lönsamt för alla i kedjan. Så varför skulle AdSense bli annorlunda.
Tja, är AdSense där den står idag, vilket ger fördelar för alla i spelet eftersom det utnyttjar en lucka i Internets reklam modell.
Du ser, Internet är en mycket interaktiv miljö, och dess interaktioner kommer från de människor som surfar. De väljer om de vill följa en viss länk och termen "navigera" är förmodligen den mest exakta ett till att beskriva denna situation.
Så AdSense är bra eftersom det knyter samman köpare och säljare. Ja, du måste lämna ut till Google för en lysande idé. De vet att det finns människor där ute som vill köpa saker och människor som vill sälja dem vad de är intresserade i. Och Google AdSense hjälper medlemmarna i de två kategorierna hitta varandra.
Det fungerar för besökarna, eftersom modellen är mycket transparent. Du ser inte en stor grafisk banner som försöker lura dig att köpa något. Du ser bara några få ord. Och om du gillar vad du ser kan du bara klicka på den. Det fungerar eftersom besökare inte har den känslan av någon som försöker lura dem till att spendera pengar. Ironiskt nog, men de är fel.
Det fungerar för AdWords annonsörer eftersom deras annonser går överallt. Inte bara kommer de att finna sig som anges i Googles sökning som får gazillions av träffar per dag, upp front utan att arbeta så mycket för SEO och väntar så mycket.
Deras annonser kan nå någon hemsida som handlar om något som liknar vad de försöker sälja. Nu måste du inse att de aldrig skulle kunna dra av så stor reklam själva. Och det leder oss till det som gör Google AdSense en utgivare bästa vän.
Den kommer från det faktum att annonserna är kontextuell, att de på något sätt relaterade till de sökord du hantera på din sida. Eftersom människor eller på din webbplats, som behandlar ett visst ämne, vet du redan att de är intresserade av ämnet.
Men, Hej, vänta en minut, vet Google några företag som vill sälja dina besökare något samband med deras ämne. Google vill att dina besökare, du vill Googles annonsörer och besökarna vill bara köpa saker. Och det är kärnan i det som gör AdSense mycket för alla.
Detta är den i särklass mest lönsamma hook-up handlar du någonsin kommer att se någonstans på Internet.
Så du måste uppskatta Google för att förverkliga en mördare affär. Du måste uppskatta hur väl genomtänkt, men ändå enkel detta system egentligen är. Visst, i praktiken har några quirks men de är små och verkar fram till denna punkt alla att njuta av Googles AdSense



Adsense är till för alla 2013
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة