-->
U3F1ZWV6ZTM3OTAyNjQ4Nzk2X0FjdGl2YXRpb240MjkzODQ3MTY0NTM=
recent
أخبار ساخنة

Adsense , Klicka Bedrägeri 2013

Adsense, Klicka Bedrägeri



Adsense, Klicka Bedrägeri


Om du använder AdWords eller AdSense måste du ha hört talas om en framväxande praxis i underjorden av datorer som kallas "falska klick". Men vad är falska klick och hur är det uppnås?
Tja AdSense använder en betalningsmekanism som belönar en viss summa pengar till ett förlag (någon som innehar en AdSense banner på deras sida) varje gång en person klickar på denna banner. Så klickbedrägerier är försöket att ha människor att klicka på annonser bara så att de kan tjäna en större inkomst.
Det finns människor inrättar platser för det enda syftet att bedrägligt skapa intäkter via Google AdSense-program. Dessa användare uppnå en otrolig antal klick genom många metoder, vissa komplexa och sofistikerade och några rudimentära och enkelt.
En av de mest komplexa är genom användning av så kallade "hitbots". Dessa är automatiserade program som emulerar att klicka på länkarna i AdSense banners (det finns några som faktiskt klicka på banners också).
Googles AdSense trygghetssystem är inte alls perfekt och nästan alla kan hitta information om övervinna skyddet mekanismen, ironiskt nog bara genom att göra en Google-sökning.
En annan, mer rudimentär metod är att hyra en massa människor i ett fattigt land att klicka på länkarna på din webbplats. Det innebär att dessa människor faktiskt kommer att sitta hela dagen och bara klicka på länkar så att du kan tjäna en förmögenhet. De kommer från mycket fattiga länder som Indien, och de är beredda att göra det för bara $ 0,50 i timmen.
Naturligtvis finns det ett problem med denna mekanism. När Google får ett stort antal klick från en enda adress, adressen och platsen som hade AdSense banner kommer att förbjudas, och den olagliga beteende kan även få bedragaren stämde.
För att förhindra att detta händer, många människor använder ett stort antal proxyservrar för att klicka. Dessa är i grunden trojaner, som ligger på datorer i hela världen (men mestadels i USA). Vad är ännu mer skrämmande är att dessa klick visas härröra från en faktisk dator så dessa bedrägerier är verkligen svårt att upptäcka.
Och tror inte att detta händer bara i enstaka fall. Det finns en hel del olaglig verksamhet på detta område.
I själva verket finns det så mycket att om sökmotor företag inte öka sin säkerhet med sådana program som AdSense, skulle en sådan kriminellt beteende blir mer blivit ännu mer skadligt.
Google har en mycket strikt policy för falska klick, och det har stämt de som använder sådana tekniker i det förflutna. Men medan sökmotorn jätten försöker sitt bästa för att minimera risken för falska klick det finns säkert utrymme för en hel del förbättringar.
Det uppskattas att mer än 20% av klicken som följer ett AdSense länk bara görs för att få pengar från den person som betalar för annonsen. Vissa människor tror att antalet falska klick att bli ännu dubbelt så stor.
Det finns en hel del fler åtgärder som innefattar falska klick, t.ex. grupper av AdSense-publicister klicka varandras länkar (som kallas "klicka ringar", eller folk spam så att de klickar på dessa länkar.
Trots Google fortfarande håller falska klick på ett koppel, fenomenet höjer säkert oro för annonsörer på AdWords, men trots detta reklam med Googles AdSense är fortfarande mer lönsamt för annonsören, i motsats till traditionella oriktade reklam system.
Det finns några sätt att skydda mot sådana system och alla annonsörer bör vara kunniga nog att anställa dem. Många annonsörer väljer att undvika innehållsnätverket alla tillsammans av rädsla för falska klick.

Adsense, Klicka Bedrägeri

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة