-->
U3F1ZWV6ZTM3OTAyNjQ4Nzk2X0FjdGl2YXRpb240MjkzODQ3MTY0NTM=
recent
أخبار ساخنة

Framgång på Adsense - 5 Snabbtips

Framgång på Adsense - 5 Snabbtips





Framgång på Adsense - 5 Snabbtips
När du använder Googles AdSense for mer och mer tid du börjar att lära av de misstag i det förflutna, och du sakta börjar inse vilka av dina handlingar hålls din webbplats från att nå sin fulla potential.
Men en viktig del för att göra ett misstag tala om för folk om det och lära dem hur man undviker att göra samma misstag. Så detta är en lista över de fem misstag människor som använder AdSense göra.
Du bör läsa dem väl, och se om någon av dem är tillämplig på ditt innehåll. Om det är, måste du stoppa och försök att åtgärda sådana fel så snabbt som möjligt.
Den första stora no-no att alla verkar vara att slå på ett eller annat har att göra med att bryta mot reglerna. Googles AdSense är ett bra program, men det är beroende på dig respekt några uppsättning regler.
Det viktigaste är inte att skapa "artificiella klick" på olika sätt möjlig. Klicka aldrig dina egna länkar, aldrig be dina vänner eller nära och kära för att klicka på länkarna och aldrig, på något sätt har ditt innehåll uppmuntrar besökarna att klicka på länkarna. Du riskerar att bli permanent avstängda, och det kommer definitivt att skada dina intäkter.
Underlåtenhet att följa Googles villkor kan ha ditt AdSense-konto tillfälligt. Och det är därför denna regel är med alla medel viktigaste av alla. Det är för att det är skillnaden mellan liv och död.
Den andra saken användare får fel mycket tid är att ha en dålig färgpalett för annonser. Många gånger detta händer eftersom förlagen inte kunnig nog att ändra paletter standard färg.
Andra kan bara inte verkar ägna tillräckligt med tid att byta dessa standardvärden. Med dåliga annonser som sticker ut är säker på att driva människor bort från att klicka, medan att ha något som är väl synlig men distinkt vilja.
Tredje, naturligtvis, är läget för de annonser förmodligen den viktigaste faktorn bör du få rätt om du vill maximera dina vinster med AdSense. Detta noteras i en mängd platser på nätet och Google talar om detta. Google kan förse dig med statistik som visar vilka positioner fungerar särskilt bra på din webbplats.
Fjärde bannerannonser är också en mycket dålig idé om du använder AdSense. 480x60 typ annonser är ett säkert sätt att driva många människor bort eftersom de flesta Internet surfare har utvecklat en naturlig motståndskraft mot sådana medel för reklam.
Och sist, men uppenbarligen inte minst, inte tar hand om platsen som kör annonserna. Eftersom det i slutändan spelar det ingen roll hur cool platsen själv. Om det inte har uppdaterat innehåll och en hel del dagliga besökare det kommer förmodligen aldrig att ge dig några allvarliga AdSense intäkter.
Så dessa är de viktigaste fem saker folk får fel när du använder AdSense-programmet. Men naturligtvis om du inte gillar detta sätt att uttrycka dessa frågor, här är de bästa fem saker du bör göra för att se till att dina AdSense-annonser ständigt driver i att intäkter.
Aldrig bryta Googles policy. Gör inte besökarna skapa "artificiella klick" på din webbplats oavsett den person som gör det eller orsaken. Se till att dina annonser har rätt färger som smälter in med din webbplats och se till att de är placerade på rätt ställen för att locka så många kunder som möjligt. Försök alltid att undvika att använda banner-liknande (480x60) lägger om du inte verkligen vet vad du gör och ständigt hålla din webbplats fräsch och aktuell.
Så med detta i åtanke bör du vara höja dina AdSense intäkter på nolltid.

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة